Expert på allt inom Golv & våtrum i Sandviken

Jag lägger nytt, slipar eller renoverar ditt golv till ett bra pris. Jag lägger nytt golv i alla husens rum, även våtrum. Varmt välkommen att kontakta mig så hjälper jag dig!

Totalentreprenad? 

Med ett antal väl utvalda samarbetpartners erbjuder jag totalentreprenad för att göra din renovering ännu lättare. Kontakt sker enbart genom mig, men du får hjälp med golv, väggar, rörläggning, byggnation och el med mera.

Parkett, Laminat - Jag lägger ditt trägolv

Jag erbjuder golvläggning av parkett och laminatgolv i många olika mönster. Mönster och träslag kan vara svårt att välja genom att titta på bilder, jag hjälper dig att välja rätt golv till varje rum. 

Textilmattor

Jag lägger textilmattor för alla utrymmen. Heltäckningsmattor är en bra lösning för hallen och ger ett ombonat och varmt intryck. Textilmattor har återigen blivit populärt i sovrum. Det är också väldigt lättstädat!

Golvmattor

Dagens moderna kontorsmiljöer med öppna kontorslandskap är flexibla och förknippas med snabba förändringar. Jag lägger plastmattor, linoleum och mycket mer - endast med material från de främsta tillverkarna och leverantörerna.

Golvslipning

Det är billigare att slipa golvet än att köpa nytt golv. Jag slipar alla slags trägolv och trappor och renoverar enklare skador. Ett golv bör slipas var 10-15 år därför att lacken slits ut. Jag utför även reparationer samt underhåll av redan behandlade golv.

Flytspackling av våtrum

Jag flytspacklar ditt badrum för att skapa ett fall mot brunn. Jag flytspacklar även in vattenburen- och elgolvvärme i din bostad. De tre vanligaste typerna av flytspackel är: fiberarmerad flytspackel (leder värme i värmegolv) och lättflytande flytspackel (hälls ut på ett golv och resultatet blir en vågrät, slät och fin yta.

Kontakta oss