Expert på allt inom Golv & våtrum i Sandviken

Vi lägger nytt, slipar eller renoverar ditt golv till ett bra pris. Vi lägger nytt golv i alla husens rum, även våtrum. Varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig!

Totalentreprenad? 

Med ett antal väl utvalda samarbetpartners erbjuder vi totalentreprenad för att göra din renovering ännu lättare. Kontakt sker enbart genom oss, men du får hjälp med golv, väggar, rörläggning, byggnation och el med mera.

Parkett, Laminat - Vi lägger ditt trägolv

Vi erbjuder golvläggning av parkett och laminatgolv i många olika mönster. Mönster och träslag kan vara svårt att välja genom att titta på bilder, vi hjälper dig att välja rätt golv till varje rum. 

Textilmattor

Vi lägger textilmattor för alla utrymmen. Heltäckningsmattor är en bra lösning för hallen och ger ett ombonat och varmt intryck. Textilmattor har återigen blivit populärt i sovrum. Det är också väldigt lättstädat!

Golvmattor

Dagens moderna kontorsmiljöer med öppna kontorslandskap är flexibla och förknippas med snabba förändringar. Vi lägger plastmattor, linoleum och mycket mer - endast med material från de främsta tillverkarna och leverantörerna.

Golvslipning

Det är billigare att slipa golvet än att köpa nytt golv. Vi slipar alla slags trägolv och trappor och renoverar enklare skador. Ett golv bör slipas var 10-15 år därför att lacken slits ut. Vi utför även reparationer samt underhåll av redan behandlade golv.

Flytspackling av våtrum

Vi flytspacklar ditt badrum för att skapa ett fall mot brunn. Vi flytspacklar även in vattenburen- och elgolvvärme i din bostad. De tre vanligaste typerna av flytspackel är: fiberarmerad flytspackel (leder värme i värmegolv) och lättflytande flytspackel (hälls ut på ett golv och resultatet blir en vågrät, slät och fin yta.

Kontakta oss