Välkommen till Skans Golv & Vägg! 

hållbara golv för alla miljöer

Går du i renoveringstankar? Skans Golv & Vägg AB i Sandviken är en golv- och mattläggare med lång erfarenhet och bred kunskap som alltid lämnar nöjda kunder efter sig. Jag välkomnar uppdrag från såväl privatpersoner som företag i Sandviken med omnejd. Jag som golvläggare är noggrann och en pålitlig hantverkare som utför alla uppdrag på ett kvalitetssäkrat och hållbart sätt med bästa slutresultat som dessutom alltid är riktigt snyggt! Vid förfrågan kan referenser erhållas.
Välkommen med din offertförfrågan!

Vi är ett GVK-auktoriserat företag

Bild: Tarkett

Trägolv

Jag kan erbjuda dig golvläggning av parkett  och laminat i många olika mönster och färger. Träslag kan vara svårt att välja genom att titta på bilder på Internet. Jag är expert inom området och råder dig gärna i golvdjungeln. 

Textilgolv

Jag utför olika typer av mattläggning. Linoleum, plast, vinyl och textil är de vanligast förekommande materialen. En ny textilmatta är till exempel mer allergivänlig än ett trägolv. Kontakta mig så hjälper jag dig med val av material.

Golv & vägg för våtrum

Slipp obehagliga överraskningar i form av vattenskador och dyra reparationskostnader som inte alltid täcks av försäkringen. Jag utför alla arbeten fackmannamässigt så kan du känna dig trygg med ditt nyrenoverade badrum.

Vi arbetar med golv från välkända märken

Kontakta skans golv & Vägg ab

För rådgivning, materialval inför nyläggning eller renovering
samt uppgifter om pris, leverans och övrig information.

Privatperson
Företag